Palvelut

Info

Palaute

Taksit
Oli tarpeenasi sitten uusi tai käytetty taksi, me tuomme sen sinulle. Valikoima Saksassa ja Ruotsissa on Suomea suurempi ja monipuolisempi. Myös invataksit ja pienoisbussit onnistuvat.

Hoidamme myös tarvittavat muutostyöt sekä mittari- ja alkolukkoasennukset.

Ota yhteyttä !

Inva-autot
Saksasta ja Ruotsista tuotuun inva-autoon saa täyden autoveronpalautuksen. Meillä on runsaasti kokemusta erityyppisistä hissi - ja ramppiautoista. Myös "tavalliset" perheautot.

Järkevä hinta ja sopiva varustus löytyvät suuresta valikoimasta. Pystymme myös auttamaan veropapereiden kanssa - ja auton saa toimitettuna kotiovelle !

Ota yhteyttä !
Asuntovaunut- ja autot
Karavaanarikaluston osto Saksasta ja Ruotsista on helppoa ja valikoima on valtava. Koska asuntoautoilla ja - vaunuilla ei ole autoveroa, myös kannattavuus on huipussaan. Sieltä kannattaa tuoda sekä uusia että käytettyjä ajopelejä.

Kaasujärjestelmät ovat jo vuodesta -97 alkaen yhteensopivat, joten mitään muutostöitä ei nykyään tarvita. Jos hankittavana on uusi vaunu/auto, voi varustuksen vapaasti valita tehdastilauksessa.

Pystymme myös Suomessa asentamaan useita lisälaitteita (kaasun ulosotto, antennit mastoineen, Ultraheat - sähkövastus, akut ja laturit, kWh - mittarit, pyörätelineet, peruutuskamerat ym.) Olemme myös laadukkaiden Brand -etutelttojen maahantuoja. Valikoimasta löytyy edullinen vaihtoehto kaikkiin telttatarpeisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, neuvomme mielellämme vaunun/auton valinnassa oman kokemuksen pohjalta! Ota yhteyttä !

Henkilöautot
Saksasta ja Ruotsista löytyy laaja valikoima huollettuja ja hyvillä teillä ajettuja autoja. Varustelutaso on yleensä korkea, ja vähän ajettuja yksilöitä on runsaasti tarjolla.
Voimme valita auton kriteerien perusteella tai tuoda asiakkaan itse netistä etsimän.
Paketti- ja kevytkuorma-autot / Työkoneet
Autoverottomat kevytkuorma-autot ovat suosittuja, erityisesti yritysten keskuudessa. Pakettiautoja löytyy sekä tavaran - että henkilökuljetuksiin, myös tyylikkäästi verhoiltuna. Erilaisia työkoneita sekä maatalouden koneita ja laitteita on runsaasti tarjolla, lisäbonuksena osto ilman arvonlisäveroa. (Y ja ALV tunnus vaaditaan)

Toimintatapamme on toimia asiakkaan edusmiehenä kaupantekovaiheessa. Kauppa tehdään suoraan asiakkaan ja myyjän välillä, asiakkaan antamalla valtakirjalla. Kun kauppa on tehty , on suositeltavaa vakuuttaa ajoneuvo suomalaisessa vakuutusyhtiössä. Hankintaveroton kauppasumma kuitataan asiakkaalta kun toimeksiantosopimus ja valtakirja on tehty. Hoidamme kaiken paperityön ja toimimme asiakkaan edustajana kaupanteossa. Asiamiespalkkio veloitetaan, kun auto/tavara on sovitunlaisesti Suomessa.
Risto Lempinen
044 032 2980

Juha Murtonen
050 342 0479