Henkilöautot - Paketti- ja kevytkuorma-autot - Työkoneet - Asuntovaunut ja -autot

Toimimme asiakkaan edustajana

Palvelut

Henkilöautot

Saksasta ja Ruotsista löytyy laaja valikoima huollettuja ja hyvillä teillä ajettuja autoja. Varustelutaso on yleensä korkea, ja vähän ajettuja yksilöitä on runsaasti tarjolla.

Voimme valita auton kriteerien perusteella tai tuoda asiakkaan itse netistä etsimän.

Paketti- ja kevytkuorma-autot / Työkoneet

Autoverottomat kevytkuorma-autot ovat suosittuja, erityisesti yritysten keskuudessa. Pakettiautoja löytyy sekä tavaran – että henkilökuljetuksiin, myös tyylikkäästi verhoiltuna. Erilaisia työkoneita sekä maatalouden koneita ja laitteita on runsaasti tarjolla, lisäbonuksena osto ilman arvonlisäveroa. (Y ja ALV tunnus vaaditaan)

Taxit ja inva-autot

Oli tarpeenasi sitten uusi tai käytetty taksi, me tuomme sen sinulle. Valikoima Saksassa ja Ruotsissa on Suomea suurempi ja monipuolisempi. Myös invataksit ja pienoisbussit onnistuvat.

Hoidamme myös tarvittavat muutostyöt sekä mittari- ja alkolukkoasennukset.

Saksasta ja Ruotsista tuotuun inva-autoon saa täyden autoveronpalautuksen. Meillä on runsaasti kokemusta erityyppisistä hissi – ja ramppiautoista. Myös “tavalliset” perheautot.

Järkevä hinta ja sopiva varustus löytyvät suuresta valikoimasta. Pystymme myös auttamaan veropapereiden kanssa – ja auton saa toimitettuna kotiovelle!

Sähkö- ja hybridiautot sekä biokaasuautot

Uusiutuvilla käyttövoimilla pystyy ajamaan  ympäristöystävällisesti ja halvalla. Biokaasulla ajaessa polttoainekustannus pienenee lähes puoleen, ja päästöt ovat 0. Marraskuussa – 22 biokaasun vertailuhinta bensaan nähden noin 1.035 € / l .

Täyssähköauton autovero on 0, kun ensirekisteröinti on 1.10.2021 jälkeen. Yksityishenkilö pystyy hyödyntämään tuontiauton verottomuuden, kun ensirekisteröinti on 1.4.2022 jälkeen (puolen vuoden ja 6000 km jälkeen auto lasketaan käytetyksi). Näitä autoja on erityisesti Saksassa ja Ruotsissa jo runsaasti saatavilla.

Asuntovaunut ja -autot

Karavaanarikaluston osto Saksasta ja Ruotsista on helppoa ja valikoima on valtava. Koska asuntoautoilla ja – vaunuilla ei ole autoveroa, myös kannattavuus on huipussaan. Sieltä kannattaa tuoda sekä uusia että käytettyjä ajopelejä.

Kaasujärjestelmät ovat jo vuodesta -97 alkaen yhteensopivat, joten mitään muutostöitä ei nykyään tarvita. Jos hankittavana on uusi vaunu/auto, voi varustuksen vapaasti valita tehdastilauksessa.

Pystymme myös Suomessa asentamaan useita lisälaitteita (kaasun ulosotto, antennit mastoineen, Ultraheat – sähkövastus, akut ja laturit, kWh – mittarit, pyörätelineet, peruutuskamerat ym.) Olemme myös laadukkaiden Brand -etutelttojen maahantuoja. Valikoimasta löytyy edullinen vaihtoehto kaikkiin telttatarpeisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, neuvomme mielellämme vaunun/auton valinnassa oman kokemuksen pohjalta!